Imatge de la Baixa Segarra (Imatge: EFMR)

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha publicat una convocatòria per vendre en subhasta 4 finques rústiques, ubicades en diferents partides del terme municipal colomí, per un preu de sortida conjunt de 69.947,17 euros sense IVA. El termini per presentar-se ja ha començat i durarà fins al dia 26 de maig.

Es tracta de 4 finques rústiques conreables situades als afores del municipi i que surten a la venda en quatre paquets individuals amb l’objectiu de generar nous ingressos per a les arques municipals de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, segons ha pogut saber l’EFMR.

En concret l’Ajuntament de Santa Coloma vol subhastar una finca de 0,8 hectàrees al Pla del Mèdol amb un preu de sortida de 7.283 €, un altre lot és a la zona del Mercadell amb una finca d’1,59 ha per 20.623 euros, una altra finca a la zona de Comaguardia d’1,77 ha amb un preu de sortida de 17.801 euros i per últim una finca a la partida la Coma amb una superfície d’1,87 ha per mínim 24.238 euros.

Finca a la zona del Mercadell (Imatge: Aj. Santa Coloma de Queralt)