Masia on s’ha produït l’incident Imatge: Tac12

Dues persones han estat localitzades mortes aquest dissabte al matí en una masia de l’Espluga de Francolí. Els dos joves eren una parella de 22 i 21 anys i veïns de la Canonja i Montblanc, i han estat trobats morts en una masia aïllada a prop de la zona del circuit del Motoclub Francolí.

Una persona ha trobat els cossos en aquesta masia i ha donat l’avís al 112 poc després de les vuit del matí. Ràpidament els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat fins al lloc dels fets, on efectivament han trobat els cossos dels dos joves a terra. Allí, el SEM ha intentat reanimar-los amb les pertinents maniobres, però no s’ha pogut fer res per salvar la vida a la parella.

Segons primeres hipòtesis dels Mossos d’Esquadra, es podria tractar d’una mort per intoxicació a causa de la mala combustió d’un generador elèctric de gasolina que hi havia a la masia on s’han trobat els cossos.

L’Espluga, Montblanc i la Canonja decreten un dia de dol

Els Ajuntaments de l’Espluga de Francolí, Montblanc i la Canonja han decretat que el pròxim dilluns 3 de maig de 2021 sigui dia de dol oficial a l’Espluga de Francolí i també als municipis afectats.  El mateix dilluns a les 12 del migdia es convoca la població a una concentració de recolzament a la família i amistats davant dels respectius Ajuntaments.