El Club Atlètic Espluguí continua renovant les seves activitats més conegudes per adaptar-les a les noves mesures de seguretat. Aquest cap de setmana serà el torn de la Caminada de l’1 de maig, que habitualment es feia amb una ruta superior a 15 quilòmetres i que ara es reduirà a 9 quilòmetres i amb un recorregut menys pronunciat perquè hi pugui participar tota la família.

ÀUDIO: El vicepresident del CAE, Toni Morlans, explica el motiu del canvi de recorregut

La ruta s’haurà de realitzar durant el cap de setmana de l’1 i 2 de maig, sempre amb el grup bombolla i alhora que més adient cregui cada família, això ajudarà a evitar aglomeracions pel camí.

ÀUDIO: Toni Morlans destaca que no hi ha hores de sortida programades

L’activitat és gratuïta i no és necessari fer inscripció prèvia, però sí que s’anima a tots els participants a fer una imatge al Mirador del Torssal de la Creu, punt al de la ruta, i pujar-la a Instagram etiquetant al CAE i amb el hastag #caminada1maigcae. Els participants entraran en un sorteig per un lot de productes del CAE.

El Club ha detallat tot el recorregut a la seva pàgina web, ja que aquest no es trobarà senyalitzat. La ruta començarà a la plaça del Casal fins al sender del carrer Escordines, fins al carrer Urgell i cap al camí de la Cometa. El recorregut continuarà fins al mirador del Tossal de la Creu. Aquest és el punt àlgid de la ruta i a partir d’aquí s’iniciarà un descens fins a la pista de la Pena, la ruta acabarà pel camí del Garber i el camí de la Cometa fins a tornar a la plaça del Casal.