En record a qui va ser alcalde durant 16 anys al municipi, el pavelló d’esport situat al carrer de Milmanda s’anomenarà a partir d’ara David Rovira i Minguella.

ÀUDIO: El portaveu de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, destaca l’acte simbòlic que significa aquest canvi de nom 

Un canvi que es fa per unanimitat de tots els grups municipals després de la celebració de l’última comissió d’honors. El cartell ja és visible a l’entrada del pavelló i el canvi oficial de nom es farà el proper 16 de maig juntament amb la família de l’exalcalde. L’Espluga FM Ràdio retransmetrà en directe l’acte.

ÀUDIO: La regidora d’Esports, Aida Morgades, destaca l’acte del 16 de maig

David Rovira i Minguella, batlle del municipi des de 2003 i fins a 2019 com a part del partit de Convergència i Unió, va morir el 12 de maig de l’any passat als 63 anys. Rovira també va ser, durant els seus anys de política, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, diputat de la Diputació de Tarragona i president de BASE.