Imatge d’una de les fotografies realitzades per la pròpia Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola

Durant els últims mesos la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí ha estat penjant cada divendres una fotografia amb imatges que contraposaven fotografies reals amb llibres, una iniciativa anomenada ‘BookFaceFriday’ i que també es va compartir amb una vintena d’usuaris participants que van penjar les seves pròpies propostes a les xarxes.

La iniciativa va finalitzar per la Diada de Sant Jordi, moment en què es van conèixer els guanyadors: Fina Montsep va quedar en primera posició amb el llibre ‘L’aniversari secret’ de Kate Morton, Dayana Rosell Sanchez se’n va emportar el segon premi amb ‘Sin miedo al retrato’ de José Antonio Fernández. Finalment es va fer un accèssit pel muntatge més divertit per Adrià Espada Estadella amb el llibre ‘La pedra a la sabata’ de Joan Rendé.

Com a premi, la Biblioteca ha repartit aquesta setmana un lot de lectura per cada guanyador amb llibres, contes i revistes per totes les edats. Les imatges participants i les realitzades per la pròpia Biblioteca es van exposar a l’antic hospital i a la iniciativa Espais Vius d’Art, respectivament.