Home Notícies Esports Vallfogona de Riucorb construeix un dels pump tracks més grans de Catalunya

Vallfogona de Riucorb construeix un dels pump tracks més grans de Catalunya

0
Vallfogona de Riucorb construeix un dels pump tracks més grans de Catalunya

Entra en funcionament el nou pump track de Vallfogona de Riucorb, un circuit creat per bicicletes de BMX i format per relleus i salts pronunciats que permeten fer voltes sense pedalar. Una pista que a causa de les seves dimensions es converteix en una de les més grans de Catalunya.

Situat a l’antic camp de futbol, al costat de la zona esportiva del carrer Johancruyff, aquest circuit vol convertir-se en un punt més d’atracció per completar l’activitat ciclista de la Vall del Corb, una zona molt valorada pels amants de la BTT i el ciclisme en general. 

La instal·lació és finançada per ELECTROTARR SCCL, una empresa molt vinculada al municipi, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallfogona de Riucorb. La construcció ha anat a càrrec de l’empresa especialitzada en aquest tipus de circuits Pumptrack park SL.

X
X