startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

Els diumenges, a partir de les 11 del matí tornen les visites guiades a Santa Coloma de Queralt per descobrir el patrimoni històric i arquitectònic del municipi. Cada setmana, es dedica la jornada als elements i èpoques més destacades del municipi i es realitza una ruta turística per descobrir els principals monuments de la vila.

Són diversos els edificis destacats que es contemplen durant les visites, com el Castell dels Comptes, la façana gòtica de la capella de l’antic hospital de Santa Magdalena, el portal del pati del Castell cap a Call Jueu, l’Església Parroquial de Santa Maria en estil gòtic o l’ermita de Santa Maria de Bell-Lloch. La visita conclou sempre amb una visita a Cal Jaume Punto, una típica botiga de queviures del poble oberta des de mitjans del segle XIX.

Aquesta setmana Santa el divendres 2 d’abril hi ha una proposta de caminada guiada per conèixer l’entorn natural de Santa Coloma, el dissabte 3 d’abril es farà una visita teatralitzada contextualitzada als anys 1300, i el diumenge 4 d’abril la visita guiada monumental i la visita a l’antiga botiga de Cal Jaume Punto.

Imatge de startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt