A conseqüència de la pandèmia s’ha intensificat el teletreball i la necessitat de condicionar noves zones per poder-lo practicar. Amb aquesta premissa, el Grup Municipal de Junts per l’Espluga proposa pel següent ple municipal una moció sobre el lloguer de locals municipals per a autònoms.

Des de Junts asseguren que l’Ajuntament disposa de locals municipals buits que podrien utilitzar-se com a locals per artesans, professionals lliures, joves emprenedors o persones que necessiten un lloc per teletreballar. Per fer-ho, proposen que se cedeixi el local de forma gratuïta o amb una bonificació del 95% el primer any, a canvi que fos l’emprenedor qui fes les adaptacions necessàries.

Una moció amb la qual el grup municipal vol incentivar que treballadors autònoms pensin en l’Espluga de Francolí com una opció per treballar amb comoditat i inclús per quedar-s’hi a viure.

ÀUDIO: El cap de llista de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, explica els avantatges d’aquest projecte

Entre els locals proposats per aquest projecte en troben els que estan situats al carrer Templaris, buits des de fa temps, al carrer del mig o l’antic local de la Llei de Barris, tots ells amb condicions òptimes perquè un o diversos professionals hi treballin, ja que estan equipats amb lavabos, zones de reunió i punts d’aigua.