Imatge: Gestora d’Òmnium Conca

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha inaugurat aquest diumenge a Montblanc al Centre Cultural Sant Jordi l’exposició de les peces de ceràmica creades per ell mateix des de la presó de Lledoners. La mostra de ceràmica “Jordi Cuixart des de Lledoners” es pot visitar al Museu Comarcal de la Conca des del 2 de març fins a l’11 d’abril.

Abans de la inauguració, Cuixart, acompanyat de la seva parella, Txell Bonet, i Núria Griso, representant de la gestora d’Òmnium Conca de Barberà, han estat rebuts per desenes de persones al carrer Major de Montblanc després que l’ANC Conca hagués fet una convocatòria per donar suport a Cuixart, en la seva visita a la capital de la Conca de Barberà.

De la mateixa manera el president d’Òmnium Cultural ha estat rebut per diferents autoritats, com l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu; el delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris; i la consellera de Cultura, Àngels Ponsa.