L’Associació Feminista de Blancafort avança els actes del 8-M al diumenge 7 de març per celebrar durant tot el matí una jornada dedicada al Dia Internacional de les Dones. A partir de les 11:30 del matí es podrà trobar a la plaça del municipi una parada de llibres escrits per dones i feministes en col·laboració amb la llibreria La Baldufa.

Però l’acte central de la jornada serà una commemoració per ‘Les dones de la nostra vida’. Una activitat amb la qual es vol reflexionar i donar valor la importància de les dones que tenim més a prop.

ÀUDIO: La secretaria de l’Associació Feminista de Blancafort, Anna Maria Andevert, explica de què consta aquesta iniciativa

L’Associació celebra a més un any de la seva formació i ho fa recuperant molts actes que s’havien quedat pel camí amb l’arribada de la Covid-19. Amb la iniciativa ‘Llibre, càmera i acció’ l’associació vol impulsar, cada dos mesos, es realitzarà la lectura d’un llibre o la visualització d’una pel·lícula per reflexionar sobre el paper de les dones. La pròxima trobada serà a l’abril per parlar sobre el llibre ‘L’hora Violeta’ de Montserrat Roig.