A partir del proper dilluns 8 de maç entren en vigor noves mesures contra la covid-19 amb la intenció de flexibilitzar, a poc a poc, els sectors més afectats. Entre les mesures més destacades està la reobertura de les classes presencials a les activitats extraescolars. Fa una setmana, ja es van reprendre les activitats presencials en l’etapa d’infantil i primària, però ara i gràcies a aquesta nova flexibilització, podran retornar a les aules els alumnes d’educació secundària, batxillerat i cicles formatius

A l’Espluga, l’Escola de Dansa del Casal podrà reprendre una certa normalitat després de mesos realitzant classes online o combinant els alumnes presencials amb els virtuals. Amb les noves mesures els alumnes podran tornar a l’activitat amb certa normalitat.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, Jèssica Estadella, destaca la importància de tornar a les aules

Cal recordar que fa unes setmanes el Col·lectiu de Professors i Centres Privats de Dansa de Catalunya es va reivindicar després que s’informés la reobertura de les escoles de dansa, ja que només ho podrien fer les que fossin autoritzades per la Generalitat, xifra que no és superior a 64 escola de les més de 700 que hi ha a tota Catalunya.