La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola se suma aquest mes de març a les activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb una exposició de dones rellevants de la història que es pot veure al primer pis de l’Antic Hospital i on es destaca el paper d’algunes dones a la història, el qual, en moltes ocasions, no ha rebut la fama merescuda.

Aquest no és l’únic acte que ofereix la biblioteca, ja que durant tot el mes de març s’ha preparat una exposició de llibres i recomanacions dedicades a aquesta fita i que parlen de trencar estereotips de gènere, tenen protagonistes empoderades o són biografies de grans dones il·lustres.

La resta de l’any els llibres tornaran a la seva prestatgeria habitual, però es podran localitzar per un logo feminista que duen al seu llom, així tothom que ho desitgi els podrà recuperar per llegir-los qualsevol mes de l’any.

https://twitter.com/BiblioFrancoli/status/1366822540530827264