Imatge: Jordi Cuixart

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà acollirà, del 2 de març a l’11 d’abril, una exposició amb peces de ceràmica creades per Jordi Cuixart des de la presó de Lledoners. A la presó, Cuixart participa en un taller de modelatge de ceràmica, on ha après diverses tècniques, convertint-se en una part essencial del seu dia a dia al centre penitenciari.

La mostra es podrà veure a les dependències del Museu Comarcal, al Casal dels Josa, i comptarà també amb un acte inaugural el proper diumenge dia 7 de març a la 1 del migdia al Centre Cultural Sant Jordi. L’acte comptarà amb la presència de Jordi Cuixart, que pot sortir de la presó amb el tercer grau penitenciari. També hi serà Txell Bonet.

En els propers dies, l’Ajuntament de Montblanc permetrà adquirir les entrades gratuïtes per poder assistir a la inauguració de l’exposició a través del portal Codetickets. L’exposició i l’acte està organitzat pel Museu Comarcal de la Conca de Barberà i Òmnium Cultural de la Conca, amb la col·laboració del Terracota Museu de La Bisbal de l’Empordà i de l’Ajuntament de Montblanc.