El risc de rebrot del coronavirus a la Conca de Barberà s’ha situat aquest dissabte als 218 punts, una dada que durant els últims dies ha tingut alts i baixos. La dada més negativa de la setmana és la velocitat de propagació de la malaltia que és de 2. Aquesta xifra és la més alta de tot Catalunya.

En nombres absoluts la Conca de Barberà ha registrat 10 casos positius de coronavirus durant els darrers 7 dies i 2 persones s’han hagut d’ingressar en un hospital a causa del virus. Tot i això, el percentatge de positius amb PCR o Test d’Antigènic segueix molt baix (1,59%). Aquesta setmana s’ha de lamentar una víctima mortal amb coronavirus.

El número total de vacunats a la comarca amb la primera dosi es troba en 877 i 642 conquencs i conquenques ja han rebut la segona dosi. La setmana vinent l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc començarà a vacunar contra la covid-19, a persones grans dependents com a prioritat.