Aquest dissabte 20 de febrer s’ha realitzat la presentació del ‘Curs d’Elaboració de Cervesa’ a Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt i la primera sessió de les quatre que s’impartiran els pròxims dissabtes de febrer i març. El seminari està organitzat per Baseactiva (Oficina de Concactiva a Santa Coloma de Queralt) i el Projecte Xemac (Xarxa d’Espais d’Emprenedoria Agroalimentària de Catalunya). El Curs està impartit per Sergi Torres, responsable de Segarreta.

La primera jornada ha començat amb una sessió tèorica per part de Torres i al descans, sobre les 10.30h les autoritats han donat la benvinguda als 15 alumnes que imparteixen les classes i els han desitjat un bon aprenentatge i que Baseactiva i el seu viver de cervesers tingui un gran futur per davant a nivell de formació i emprenedoria per la comarca de la Conca de Barberà i sigui un motor de promoció econòmica pel territori.

En l’acte de presentació hi ha assistit Magí Trullols, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; Santi Porta, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; Josep Corsellas, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt; i Montserrat Oranias, Regidoria de Patrimoni, Turisme i Comunicació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

Imatge: Cedida