Dos museus de la Conca de Barberà amagaran fins al proper 2 de febrer un objecte entre les seves exposicions que sol ser ‘Invisible’ i el qual els participants hauran de trobar per poder aconseguir diversos premis.

En concret, el Museu de la Vida Rural i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà participen en aquesta iniciativa dels Museus de Tarragona i les Terres de l’Ebre en la qual cada museu camufla un objecte concert a la seva exposició, objectes que habitualment són invisibles perquè es tracten de grups que encara avui no tenen presència en aquelles exposicions, com per exemple les dones, els artistes anònims o els col·lectius minoritaris.

ÀUDIO: La directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, explica el funcionament de la campanya

Per participar-hi només és necessari anar a un dels museus organitzadors, on s’entregarà l’àlbum de cromos dels objectes ‘Invisibles’. Tots els participants rebran un premi si identifiquen els invisibles, com a mínim,  en un dels museus de la xarxa, publicant-les a Instagram o bé dipositant l’àlbum amb els cromos corresponents a les bústies habilitades a cada museu.

Entre els participants en el joc a Instagram se sortejarà una subscripció al digital Núvoli entre els que facin l’àlbum de cromos un lot de productes de tots els museus. A més, pel sol fet de participar, rebran un carnet amb entrada gratuïta a tots els museus de la Xarxa pel 2021.