Els municipis ja no repeteixen bosses de compostatge de forma gratuïta. Fins ara les ha assumit el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, que ha liderat la implantació del nou sistema de recollida en set municipis de la comarca.

El Servei Comarcal de Medi Ambient ha informat que es deixen de subministrar perquè ja s’ha acabat l’inici de campanya. En un comunicat, s’explica que les bosses es poden comprar a diferents establiments de la comarca, com a supermercats o botigues. A més a més, des del Consell promocionaran el repartiment d’aquestes bosses en pròximes campanyes.

ÀUDIO: La tècnica de Medi Ambient del Consell Comarcal, Mireia Bonastre, explica la fi d’aquesta campanya

El Consell Comarcal de la Conca quan va posar en marxa el servei de recollida selectiva a la tardor de 2020 havia previst inicialment que aquestes bosses del pack del porta a porta fossin gratuïtes durant els primers mesos, arribant a repartir més de 500.000 bosses compostables a tota la comarca.