La web concajove.cat, en actiu des de l’any 2003, ha patit un canvi d’imatge per actualitzar-la a les noves necessitats de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, creant un web pensat per donar informació dels serveis i dels recursos que s’ofereixen des de l’Oficina.

Actualment la pàgina ja està activa i és totalment funcional. La presentació oficial es va realitzar a través de les xarxes socials el dia de Reis. El projecte va néixer de la creació realitzada pels alumnes de l’Institut Joan Amigó durant el primer trimestre i meitat del segon del curs 2019-2020. Finalment, va quedar sense finalitzar a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19.

L’octubre de 2020 es van reactivar els treballs per acabar d’adequar la pàgina, actualitzar-la i penjar-la al servidor. Per fer-ho, es van adjudicar els treballs a una de les ofertes proposades per les persones de la comarca enteses en desenvolupament de webs a través de WordPress.

ÀUDIO: El director de l’Oficina Jove, Gabriel Serra, afirma que era un canvi necessari per renovar el web