Les dades epidemiològiques de la Conca de Barberà són les pitjors des de l’inici de la pandèmia, unes dades que cada setmana es multipliquen a la comarca segons la directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc, Laura Ruiz de Porras.

La mateixa directora ha explicat al programa especial del Resum de l’Any de l’EFMR.cat que estem en un moment crític pel que fa a comarca i nombre de casos. De fet durant els darrers dies de l’any s’han diagnosticat més d’un centenar de casos, una dada que ens afirma que durant els pròxims dies el risc de rebrot a la Conca de Barberà es dispararà.

La directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc afirma que “hauríem de ser tots conscients que hem de fer moltes renúncies”, tot i que confirma que ja es va tard després de les Festes de Nadal. A més avisa que les primeres setmanes de gener seran molt complicades. Per acabar, Laura Ruiz de Porras, anima a tothom a posar-se la vacuna.

ENTREVISTA: Laura Ruiz de Porras, directora de l’ABS de Montblanc, fa un resum d’aquest 2020