L’Espluga FM Ràdio ha preparat per aquest Nadal una programació especial per fer-vos costat en aquestes festes atípiques. Malgrat tot, volem mantenir l’esperit nadalenc i ho farem amb la col·laboració dels nens i nenes del poble, les escoles i entitats de l’Espluga.

L’encesa dels llums de Nadal va marcar l’inici dels actes de Nadal, també a l’EFMR, que continuaran aquest divendres amb dues cites destacades. La primera proposta, aquest 25 de desembre a les 12 del migdia, mobilitzarà moltes persones a la sintonia de l’EFMR. Amb traça, mesures anti-covid i molta il·lusió serà possible el recital de Nadal.

El dia de Nadal: Recital i Pastorets a l’EFMR

Els amfitrions seran els presentadors del programa Entre vins i fogons, Esther Català i el senyor Fidel, que deixaran entrar a la seva bombolla els alumnes de l’Escola Martí Poch i l’Escola Vedruna de l’Espluga, els cors de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga i la Coral Espluguina.

RECTIFICACIÓ: Reemissió del Recital de Nadal el dia de Sant Esteve a les 13 h i a les 18 h.

I en una tarda del dia de Nadal no hi podien faltar els Pastorets, tampoc enguany, malgrat tot. Per això a les 7 del vespre t’oferim “Els Pastorets de l’Espluga, història i cuplets” un espai radiofònic que ha elaborat l’equip de les representacions espluguines del grup Tratea Teatre del Casal.

A nivell informatiu, la data destacada del calendari nadalenc serà el 31 de desembre amb el ja tradicional Resum de l’Any. A les 13 h, reviurem el més destacat de l’any en aquest 2020 especialment marcat per la pandèmia. Explicarem com han estat els darrers 12 mesos, però també farem un repàs dels projectes que han avançat a l’Espluga i a la Conca de Barberà. Un programa especial dels serveis informatius de l’EFMR i l’Espluga Audiovisual. En reemissió el 31 de desembre a les 19 h i l’1 de gener a les 13 i 19 h. 

El dia 2, la carta als Reis a l’EFMR

Els patges de Ses Majestats visitaran l’EFMR el 2 de gener a les 12 del migdia per adreçar-se als més petits de la Conca de Barberà a través de les ones de l’EFMR. Els infants podran fer arribar la seva carta als Reis de forma sonora amb una nota de veu al WhatsApp de l’EFMR  (699 83 95 88), però també a través del correu info@esplugafmradio.cat o trucant al 977 87 00 76.

L’última aposta, i ben especial, serà la retransmissió televisiva de l’arribada dels Reis a través de les xarxes socials de l’EFMR per poder veure en directe el pas de Ses Majestats pel municipi i escoltar els seus parlaments. L’equip de l’Espluga Audiovisual farà possible una retransmissió en vídeo que també es podrà escoltar al 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT de l’emissora.