Buhos va preestrenar aquest dissabte a l’Espluga de Francolí el nou espectacle teatral musical “Teràpia Col·lectiva” dirigit per Albert Pla. Prop de 400 persones van poder tornar a escoltar el grup de Guillem Solé a dalt d’un escenari, aquest cop no era un escenari de carrer sinó que era d’un teatre.

Amb totes les mesures de seguretat, amb distància entre les butaques, mascareta durant tot l’espectacle i una entrada esglaonada durant una hora, l’espectacle es va poder celebrar amb centenars de persones. El grup musical va agrair poder tornar a estar tocant en un escenari, a més a més, de fer valdre l’Espluga per haver estat l’últim concert, ara fa un any, on van tocar i el primer. Aquesta preestrena ha vingut acompanyada d’una residència artística del grup del 16 al 19 de desembre.

L’espectacle teatral musical amb un format molt més escènic al que s’estava acostumat, els músics van jugar tocant cançons del seu darrer disc publicat però també les cançons més esperades pel públic. Tot això, acompanyat d’històries que durant tots aquests anys els hi ha passat.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ