Quan falta menys d’una setmana per Nadal us oferim el programa número 129. 

No sabem si el que us expliquem sobre les cançons que escollim us interessa o no.

No sabem si creieu, que valdria la pena deixar la palla i anar al contingut essencial d’aquest espai, la música.

Si fóssim més agosarats faríem el programa en directe i així sortiríem de dubtes.

De totes maneres ja sabeu que teniu tota la llibertat d’opinar, fer propostes, comentar tot allò que us sembli oportú al grup que tenim al Facebook. Grup per cert on ens agrada veure que cada setmana i fan clic una cinquantena de persones.

No som pretensiosos, és més, diria, que al Miquel i a mi, els responsables de l’emissora ens fan un favor deixant-nos les instal·lacions un cop per setmana. Si de cop i volta decidissin que ja n’hi ha prou, de ben segur ho trobaríem a faltar.

Per això, estem contents, que aquest any per les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis no ens donin vacances. L’únic que no ens agrada d’aquesta situació, és saber que segurament qui en té la culpa, és aquest carai de pandèmia que ho capgira tot.