El programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp ofereix un nou curs integral d’agricultura regenerativa pels joves de la comarca que es dediquin al món de la pagesia o a activitats relacionades amb el món rural. Amb aquesta iniciativa es preveu impulsar projectes sostenibles a l’entorn rural i augmentar la població jove als municipis d’interior.

Per participar en aquest programa cal tenir una idea de projecte sostenible per treballar la terra i tenir o compartir terres a la Conca de Barberà, el Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès, Tarragonès o Priorat  o ser demandant del Banc de Terres del Baix Camp o del Priorat.

Un cop es compleixin aquests requisits s’haurà d’omplir el formulari d’aquest enllaç, amb data límit el diumenge 6 de desembre. Seguidament es concretarà una entrevista de selecció, on s’escolliran les persones participants finals i per últim, per formar part del projecte és necessari assistir com a mínim al 80% de les sessions que es realitzaran des del 16 de gener fins al 9 d’octubre de 2021.

Les 10 sessions programades es realitzaran en diversos pobles de la comarca, sempre en cap de setmana i en horari de matí i tarda.