El Departament d’Educació ja ha atorgat 141.796 ajuts de menjador, fet que suposa un increment de 8.049 ajuts respecte a les mateixes dates de l’any passat a tot Catalunya. A la Conca de Barberà el Departament d’Educació per part del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha atorgat 267 ajuts. Per tal de cobrir aquests ajuts, Educació ha destinat de moment a tot Catalunya una dotació econòmica de 112.202.254,51 euros.

Del total de beques concedides a principis de desembre a la comarca, un total de 36 corresponen al 100% del cost del menjador i la resta, 231, cobreixen el 70%. Durant l’any passat el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, que gestiona els menjadors de 10 escoles de la comarca, també va donar 270 beques menjadors.

El curs escolar que enguany es va iniciar amb canvis i noves regulacions pel que fa a les hores del menjador. Durant aquest any el Consell Comarcal va augmentar el nombre de monitors per poder cobrir les necessitats dels alumnes.