La Conca de Barberà acumula des de l’inici de la pandèmia 445 casos confirmats, 6 més que en el balanç anterior. El risc de rebrot és de 66. El risc s’ha mantingut aquesta setmana variant però sempre amb un risc de rebrot mitjà. Tot i això, la Conca de Barberà continua sent la comarca que té el risc de rebrot més baix.

La taxa de confirmats per PCR en els darrers set dies és de 30,71 per 100.000 habitants i la Rt, la taxa de propagació del virus és d’un 0,71, +0,18 respecte a la setmana passada. Durant l’última setmana no s’ha hagut de lamentar cap víctima mortal amb coronavirus.

Actualment hi ha 4 persones ingressades a l’hospital, dues menys que la setmana anterior. La mitjana d’edat de les persones amb coronavirus, 50 anys, és més alta que a la resta de Catalunya (42).

Per municipis els únics pobles de la Conca de Barberà que tenen un risc alt de rebrot són Solivella (1.206) i Passanant i Belltall (441). L’altre municipi que té un risc de rebrot mitjà és Montblanc amb 37,61 punts. Tots els altres municipis de la Comarca tenen el risc de rebrot a 0.