El pròxim 19 de desembre el grup Buhos estrenarà el seu nou disc ‘El dia de la Victòria’ a l’Espluga de Francolí. Serà la primera vegada que es presentà i es farà amb un espectacle de teatre musical dirigit per Albert Pla. El concert vindrà acompanyat d’una residència artística a l’Espluga per part del grup del 16 a 19 de desembre, moment en què prepararan el seu nou espectacle al Teatre del Casal.

ÀUDIO: El regidor de Cultura i Festes de l’Espluga, Enric Mercadé, explica com serà la preestrena

Entrades a la venda aquest divendres 27 de novembre

Les entrades sortiran a la venda aquest divendres 27 de novembre a partir de les 9 de la nit, però per tal de facilitar la tasca, a partir de l’una del migdia es penjarà a l’Ebando de l’Espluga de Francolí un enllaç amb el qual els participants es podran enregistrar a la plataforma Codetickets, de tal manera que després només serà necessari comprar de l’entrada, la qual tindrà un preu de 15 euros.

Cada comprador, amb el seu registre, pot adquirir de dos a cinc entrades, segons disponibilitats, ja que la sala es dividirà en blocs de 2, 3, 4 i 5 butaques. Un cop al web serà necessari omplir les dades personals de tots els assistents com a mesura dictada per la prevenció de la Covid-19. L’enllaç de compra definitiu es farà públic, també, a l’Ebando de l’Ajuntament, a les 9 de la nit.

ÀUDIO: Enric Mercadé, explica com es realitzarà la venda de les entrades

Es posaran a la venda un total de 400 entrades. Aquesta decisió ha estat presa com a mesura sanitària per assegurar que hi ha prou espai al Teatre del Casal entre els assistents, ja que la distància entre les butaques és limitada, el que ha dut a l’organització a disminuir el nombre d’entrades per maximitzar el compliment de totes les mesures vigents.