L’entitat ha donat a conèixer la xifra de 1.300 quilos recaptats que encara no és la definitiva, ja que únicament s’han comptabilitzat els aliments que es van recollir a les botigues de proximitat del municipi i encara falta per incloure al recompte els diners recaptats als dos grans supermercats de l’Espluga de Francolí.

Una xifra que depèn del Banc dels Aliments i que encara trigarà un temps a arribar degut a la complicitat de la gestió de tots els aliments recollits a nivell nacional. Un cop recomptada aquesta part s’entregarà l’import extret transformat en aliments a Càritas l’Espluga per poder-los repartir conjuntament amb els ja recaptats.

Unes xifres que des de l’entitat valoren com a força positives, tot i la incògnita del resultat total d’aquest recapte. La secretaria de Càritas l’Espluga, Pilar Garrell, explica que no només s’han recollit aliments sinó que també ha augmentat el nombre de productes d’higiene i neteja, productes que altres anys havien passat més desapercebuts durant el Gran Recapte.

ÀUDIO: La secretaria de Càritas l’Espluga, Pilar Garrell, explica l’augment de productes d’higiene d’aquest any