TV3 es troba actualment en gravacions d’un nou programa anomenat ‘Batalla Monumental’ en el qual s’haurà de triar el monument favorit dels catalans a través de votacions del públic. Entre els participants es troba el Monestir de Poblet.

Les gravacions a l’emblemàtic edifici de la Conca de Barberà començarà en els pròxims dies, moment en el qual s’entrevistaran als vimbodinencs i vimbodinenques per conèixer les anècdotes que guarden sobre aquest monument. El programa s’emetrà a partir del pròxim mes de gener.

El presentador de ‘Batalla Monumental’ és Roger de Gràcia, que acompanyat de la montblanquina Candela Figueras viatjaran per tota Catalunya per conèixer els monuments més emblemàtics i setmanalment sotmetre els dos elements participants en un duel en què les votacions populars decidiran qui és el guanyador.

Els monuments participants en els 8 capítols del programa seran: el castell de Miravet i el castell de Cardona, les restes arqueològiques d’Empúries i de Tàrraco, l’església de Sant Climent de Taüll i el monestir de Sant Pere de Rodes, el monestir de Santes Creus i el de Poblet, la Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau, i la Seu Vella de Lleida i la catedral de Girona.

https://twitter.com/BatallaTV3/status/1326229054605897730