Actualment la situació pel que fa als centres confinats arreu de Catalunya és molt positiva amb només 4 de més de 5.000 centres confinats completament. Entre aquests quatre centres es troba actualment l’Escola del Montgoi de Vilaverd, part de les escoles rurals ZER Poblet.

L’acció de tancar el centre s’ha dut a terme després de detectar-se 3 positius, el que ha dut a confinar 19 persones, les que formen el grup bombolla del centre. En ser una escola rural de poques dimensions, aquestes xifres es tradueixen en el confinament de tot el centre.

Actualment només hi ha quatre centres confinats a tota Catalunya que són: l’Escola del Montgoi de Vilaverd de la Conca de Barberà, l’Escola Les Avellanes i Santa Linya de la Noguera, l’Escola Bressol Municipal de Llívia al Segrià i la Llar d’infants Ding-Dong de Tivissa.