Les obres de la teulada de l’antic sindicat de Vinyaters de Montblanc tindran un sobrecost de 65.000 euros. El ple de l’Ajuntament de Montblanc del dimecres 11 de novembre va aprovar una reparació d’intervenció per poder fer front a la despesa.

El projecte, finançat a través del PECT de la Diputació de Tarragona, preveia canviar part de la teulada de l’antic sindicat de Vinyaters, per un valor de 120.000 euros. En començar les obres, però, es va veure que no es podia aprofitar gairebé cap de les teules antigues i s’han hagut de posar totes noves. Això ha fet encarir el projecte, i és l’Ajuntament qui haurà d’assumir el sobrecost de 65.000 euros, que s’imputarà al pressupost del 2021.

L’alcalde, Josep Andreu, va assumir l’error i va explicar que l’import s’imputarà al pressupost del 2021. L’equip de govern assegura que “hauria sigut un error deixar-ho per més endavant”.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, explica la decisió del canvi del projecte

Els partits a l’oposició van criticar aquesta modificació. El PSC assegura que no veiem ara la necessitat de fer aquestes obres, mentre que per Junts per Montblanc el projecte ja hauria d’haver previst des d’un principi que la teulada podia estar en mal estat. El PSC i Junts per Montblanc hi van votar en contra.