L’Ajuntament de Sarral ha apostat per dur a terme algunes accions per ajudar a les famílies més vulnerables durant la pandèmia, amb major incidència en l’atenció als menors, els quals s’han vist privats de les activitats extraescolars i dels àpats que garanteix el menjador escolar. Amb el suport de la Fundació ‘La Caixa’ s’ha aconseguit una donació de 3.500 euros per aquest propòsit.

Amb aquesta ajuda, l’Ajuntament preveu reduir el cost de la quota de l’Ampa, amb la intenció d’arribar a totes les famílies del municipi de manera equitativa, tant a l’Escola Salvador Ninot i l’escola de bressol El Patufet. També s’ha destinat una part de la partida a la llar de jubilats del municipi on s’espera que sigui necessari la renovació de material quan es realitzi la reobertura del local.

ÀUDIO: L’Alcalde de Sarral, Jaume Fornés, desglossa quants diners aniran destinats a casa partida

En un estudi en profunditats dels alumnes més afectats, els Ampes i les direccions de l’Escola Salvador Ninot i l’escola de bressol El Patufet han detectat 17 alumnes en situació de precarietat a causa de la crisi sanitària actual.