A la Conca de Barberà el risc de rebrot, com també passa al conjunt de Catalunya, continua caient de manera progressiva.

A la comarca, les dades tancades a aquest dissabte, indiquen una xifra de 383 punts (123 punts menys que la setmana anterior). El que no s’ha aconseguit baixar és el factor de transmissió que se situa en 0,89, la darrera setmana estava a 0,88. La mitjana d’edat dels positius de la Conca de Barberà és de 37,03 anys, la mitjana més baixa de Catalunya.

A la Conca de Barberà hi ha ara 7 ingressats a hospitals a causa de la covid-19, dos menys que ara fa una setmana. Aquesta setmana també s’ha hagut de lamentar una defunció, amb aquesta ja són 18 les persones que han mort amb la Covid-19.

Pel que fa als casos nous detectats amb proves diagnòstiques, durant aquesta setmana s’han detectat 33 persones de les 388 proves PCR i tests ràpids realitzats.