Junts per Catalunya ha escollit l’executiva del partit a la Conca de Barberà. La regidora de l’Ajuntament de Montblanc, Núria Besora, ha estat escollida coordinadora comarcal del partit. Besora va donar a conèixer que militava a Junts quan va deixar el grup municipal de Junts per Montblanc, liderat per Marc Vinya, militant del PDeCAT. També formarà part de l’executiva del partit a la vegueria del Camp de Tarragona.

A Besora l’acompanya el regidor de l’Ajuntament de l’Espluga Jordi Torre com a responsable d’organització. Torre també va anunciar fa uns mesos que deixava la militància al PDeCAT. També forma part de l’executiva el també espluguí Moisès Ferrete com a responsable de política municipal i Ot Cortès, de Sarral, com a responsable d’afiliats i afiliades.

Són els primers passos del partit a la comarca, i en formen part alguns dels que fins ara eren del PDeCAT però que van decidir deixar el partit per aliar-se amb la nova formació de Puigdemont.