Els comerços de l’Espluga de Francolí han conclòs la seva participació en la campanya ‘Compra i guanya’ amb un sorteig per conèixer els guanyadors d’aquesta proposta que engloba a 31 municipis de tota Catalunya. Durant tot el mes d’octubre les botigues del municipi han oferit unes paperetes per entrar en un sorteig per aconseguir  visites guiades, dinars, tastos o nits d’hotel, entre d’altres, en algun dels pobles participants.

El sorteig es va celebrar el passat 5 d’octubre, a l’Oficina de l’Espluga. Un acte que va anar a càrrec del secretari-interventor de l’Ajuntament, el Sr. Alejandro Ruiz. L’acompanyaven el regidor de comerç de l’Ajuntament de l’Espluga, Enric Mercadé, la regidora de Turisme, Laura Poblet, la representant de la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga, Antònia Martínez i dues responsables tècniques de l’àrea de turisme.

Guanyadors i guanyadores del sorteig

Les persones premiades de les butlletes participants a l’Espluga de Francolí han estat les següents: Fina Minguell, Xavi Jiménez, Antònia Mateu, Màrius Badia, Pilar Baldrich, Salvador Freixa, Miquel Sabaté, Sílvia Mercado, Encarna Carrión, Sergio Martínez, Magna Gené, Rosa M. Bota, Josep Arbós, M. Teresa Llobet, Sandra Fonoll, Isabel Llurba, Judit Tomàs, Aniol Codina, Trini Saumell, Carmen Puig, Joan Sabaté, Carla Franch, Francisco Martínez, Enriqueta Vallès, Enriqueta Solé, Carme Permiquel, M. Carme Pàmies, Sònia Roig, M. Teresa Canela i Ferran Mestrich.

Un dels atractius de la campanya era que un comerciant també era premiat, en aquest cas i fruit del sorteig ha estat per Ferreteria Roselló.

Els afortunats i afortunades poden recollir els premis a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí el dijous 12 de novembre. Es contactarà amb totes les persones guanyadores per tal que puguin escollir un dels dos horaris que se’ls proposarà per recollir el premi, i així evitar la coincidència de totes les persones guanyadores al mateix temps.