La regidoria de mobilitat de l’Ajuntament de Montblanc ha executat aquesta setmana unes obres de millora a la zona de l’antic Sindicat de Vinyaters per ordenar el trànsit davant de l’Oficina de Turisme i de l’Agrobotiga.

Fins ara, no hi havia delimitada una zona d’aparcament, i molts dies el pàrquing era impracticable, amb vehicles mal estacionats. L’actuació ha permès delimitar una zona d’aparcaments en bateria i ha alliberat la façana de l’edifici, on sovint també hi estacionaven vehicles.

S’ha pintat senyalització horitzontal per delimitar les places d’aparcament, així com una zona de càrrega i descàrrega just a tocar de la carretera, especialment pensada per a autobusos que porten visitants a l’Oficina de Turisme.

També s’han retirat les jardineres i cadenes que hi havia, i s’han habilitat dos passos per a vianants, que connecten la vorera de la cantonada amb el carrer Sindicat i el pas de vianants de la torre dels cinc cantons. Així, els vianants podran ara passar sense problemes d’una punta a l’altra de l’edifici.

Amb aquesta actuació, el consistori ha volgut ordenar la mobilitat i la zona d’aparcament en aquest edifici, per tal de fer més accessible l’Oficina de Turisme i l’Agrobotiga i perquè l’edifici modernista llueixi molt més.

ÀUDIO: El regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallisó, parla de les reformes realitzades a l’antic Sindicat de Vinyaters