La regidora de Cultura i Festes de Santa Coloma de Queralt ha assegurat que s’aposta per la cultura i que es pretén recuperar a tota costa els Concerts de Tardor que han quedat suspesos per les noves restriccions sanitàries.

El regidor de Cultura i Festes del municipi, en Josep Maria Farre, ha insistit en la importància de la cultura i de no deixar perdre els actes programats a Santa Coloma de cara a la tardor i l’hivern. En aquest sentit ha destacat la importància de conviure amb la situació actual dins de les possibilitats.

ÀUDIO: El regidor de Cultura i Festes de Santa Coloma de Queralt, en Josep Maria Farre, explica la importància de conviure amb la situació actual

La cavalcada de reis es recuperarà en un format diferent

Santa Coloma de Queralt celebrarà la cavalcada de reis aquest Nadal. Per fer-ho, des de la regidoria s’ha apostat per un nou format, encara per definir, però s’ha insistit en no deixar perdre aquesta tradició de tanta importància pels infants.

ÀUDIO: Josep Maria Farre assegura que es realitzarà la cavalcada de reis en un format adaptat

En aquest sentit, des de la regidoria de Cultura i Festes aposten per realitzar una cavalcada des dels balcons del municipi o bé, si la situació ho permet, la realització d’un format més estàtic on els nens es puguin apropar a visitar als reis en un teatre. En qualsevol cas, es reduirà el personal participant en la cavalcada, ja que no podran ser més de 25 persones.