El municipi ha finalitzat el curs de guies especialitzat que estava realitzant aquests mesos de setembre i octubre i amb el qual es pretén formar als guies voluntaris de Sarral per realitzar noves rutes especialitzades, com per exemple, la visita pel llegat de l’arquitecte sarralenc Josep Puig Torné del qual es conserven destacades obres.

El curs, impulsat des de l’Ajuntament i que comptava amb Damià Amorós i Cristina Vilanueva com a professors de patrimoni i expressió oral, ha servit per donar a les guies voluntàries tots els coneixements necessaris per realitzar de forma professional les visites i s’ha aprofitat l’acció per ampliar l’oferta turística del municipi amb la realització de noves rutes.

Abans de la pandèmia derivada de la Covid-19, Sarral realitzava de forma estable una visita mensual i també de concertades a càrrec de quatre voluntàries, a les que el curs ha permès sumar tres noves guies.

A banda, l’Ajuntament de Sarral també ha iniciat la renovació del web turístic municipal, amb l’objectiu de modernitzar-ne la imatge i les funcionalitats i poder arribar així a més públics. Amb aquesta intenció, ha sol·licitat ajut econòmic a la Diputació de Tarragona per portar-ho a terme l’any vinent.