Aquest dissabte 7 de novembre s’havia de celebrar a Sant Magí de la Brufraganya un nou concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, el qual ha quedat suspès a causa de les noves restriccions sanitàries aprovades pel Govern català.

El concert ja havia estat ajornat el passat 11 de juliol quan s’havia d’interpretar la simfonia número 3 de Beethoven en format simfònic. La idea era celebrar dissabte vinent un concert en format més reduït amb l’orquestra de corda de l’agrupació tocant ‘Projecte Beethoven: L’entorn vienès’. Finalment s’ha vist suspès per les circumstàncies actuals.

Des de l’associació Amics de Sant Magí de la Brufaganya han volgut destacar que es continua treballant per poder seguir celebrant, de cara a l’any vinent, les ‘Nits Musicals de la Brufaganya’ i perquè l’espai continuï sent un espai d’acollida per excursionistes, pelegrins, amants de la música, escolars i naturalistes.