Des del passat cap de setmana l’Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Turisme, impulsa una campanya de suport als restaurants del municipi que té per objectiu potenciar l’activitat dels restaurants que fan menjar per emportar durant el període de tancament com a mesura per a frenar la COVID-19.

Es tracta d’un sorteig adreçat als clients dels restaurants de Montblanc adherits a la campanya: Cal Magret, La Canal, El Comerç del Mallol, La Dolça Violeta, El Molí del Mallol i el Bar Mònica.

Per poder participar-hi és condició indispensable fer una despesa mínima de 25€ en menjar per emportar a domicili fins al 15 de novembre en qualsevol d’aquests establiments. Fins aquell dia a la mitjanit es pot omplir el formulari que es troba a www.montblancmedieval.cat que funciona com a butlleta per participar en el sorteig.

El premi és una ampolla de cervesa de safrà #Safrània365 i dos gots commemoratius, per la qual cosa només hi poden participar els majors de 18 anys. Aquesta cervesa està elaborada per Boixets de Vimbodí i utilitza safrà Aromis que li dóna una aroma i un sabor singulars.

El dia 16 de novembre es farà el sorteig de les ampolles. A cada participant se li haurà adjudicat un número per rigorós ordre de registre del formulari de participació. Una mateixa persona pot ser guanyadora de diversos premis, ja que cada formulari d’inscripció és una oportunitat. Això sí, és imprescindible guardar el tiquet de compra com a comprovant en cas de ser premiat.