El nombre d’aules confinades a la Conca de Barberà continua augmentant. Ara, als Instituts de l’Espluga i Montblanc, amb una aula confinada cadascun, se sumen l’Escola Vedruna de l’Espluga de Francolí i l’Escola Mare de Déu dels Torrents, de la ZER Poblet.

En el cas de l’Escola Vedruna, són 21 les persones confinades després de detectar-se un positiu entre un dels alumnes del centre. En total, hi ha 19 alumnes confinats i dos docents, tots ells a l’espera de confirmar o descartar nous casos entre els alumnes. La resta de classes continuen amb normalitat al centre.

També s’ha confinat un grup d’11 persones, 10 alumnes i un professor, a l’Escola Mare de Déu dels Torrents de la ZER Poblet. En aquest cas, el positiu no prové d’un alumne sinó del professor que estava en contacte amb ells. Ara, serà necessari realitzar les proves a tots els infants del grup bombolla.

Aquests dos nous casos se sumen a l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí i l’Institut Martí l’Humà de Montblanc on ja s’havien confirmat un grup confinat en cada centra després de conèixer el positiu d’un dels seus alumnes.