Un total d’11 persones han estat confinades a l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí després de detectar-se un positiu per Covid-19 al centre. Entre les persones confinades es troben 9 alumnes i dos docents. Pel que fa a positiu detectat es tracta d’un dels alumnes del grup estable. Tot i la situació actual, el funcionament del centre i les classes continuen amb normalitat.

A l’Institut Martí l’Humà de Montblanc també ha estat necessari confinar un grup estable després que un dels companys de l’aula donés positiu en el virus. En aquest cas són 26 persones confinades, 25 d’elles alumnes i un professor. Actualment es roman a l’espera de la realització de les proves PCR per saber si algú més del grup estable pot patir la malaltia.

Aquests nous positius als Instituts de l’Espluga i Montblanc se sumen al confinament que van patir l’escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí, l’Institut Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt i l’Escola les Muralles de Montblanc. En els tres casos els grups ja han estat desconfinats i les classes continuen amb normalitat.