Les noves mesures relacionades amb el toc de queda dictades aquesta passada setmana pel Govern de Catalunya fan inviable la celebració d’un dels actes més esperats de l’any a l’Espluga de Francolí: El sopar de les Ovelles Esgarriades que aquest any havia de complir la seva 26a edició.

La decisió s’ha fet pública en un comunicat en el qual s’ha destacat que a causa de la crisi sanitària generada per la Covid-19 i la incertesa actual és impossible celebrar el proper 14 de novembre un acte que sol aplegar unes 400 persones al pavelló del Casal de l’Espluga de Francolí.

Des de l’organització asseguren que és una decisió complicada però que s’ha pres pel bé de la salut de tots els espluguins i espluguines, ja que al novembre encara és aviat per poder realitzar actes multitudinaris, com és el cas d’un sopar en el qual participen tots els joves del municipi. Els actes es reprendran l’any vinent de forma habitual si la situació ho permet.