L’Ajuntament de Rocafort de Queralt ha enllestit la instal·lació d’una caldera de biomassa que permet millorar l’eficiència energètica de diversos equipaments municipals.

Aquesta actuació s’ha pogut dur a terme gràcies als plans d’acció d’energia sostenible (PAES) en què l’Ajuntament de Rocafort de Queralt va rebre de la Diputació de Tarragona una subvenció per a l’adquisició i instal·lació de tecnologies eficients per la calefacció d’edificis municipals, per un import d’11.632,50 €.

La instal·lació s’ha situat a l’Ajuntament de Rocafort i s’ha retirat l’antiga caldera de combustibles fòssils. La caldera de biomassa ja dona servei al consultori i a les oficines de l’ajuntament i també al Casal de la Gent Gran i al Local Cultural de Rocafort de Queralt, amb aquesta acció des del consistori també s’ha volgut agrupar els serveis en un edifici.

ÀUDIO: Marc Roca, alcalde de Rocafort, parla sobre la centralització dels serveis

Imatge: Ajuntament de Rocafort de Queralt