L’Ajuntament de Vilanova de Prades busca una família per evitar el despoblament del municipi. Per això, el consistori ofereix habitatge i un local a una unitat familiar interessada a mudar-se a viure allà. Per aquest motiu ofereix una concessió administrativa d’un local social que al mateix temps permeti l’ús d’habitatge familiar a qui en resulti adjudicatari.

El guanyador d’aquesta plaça haurà de vigilar i fer el manteniment del local, gestionar el bar-restaurant i la resta d’espais a més de tenir el dret d’utilitzar l’habitatge en qüestió.

Pel que fa a les característiques de l’oferta, el local està format per un bar-restaurant, una cuina, una sala polivalent, una terrassa i una sala d’actes. Totes les sales, bar i espais disposen de subministrament d’energia elèctrica, subministrament d’aigua potable, calefacció, i serveis necessaris per al seu ús adequat d’acord amb el seu destí. L’habitatge està format per tres habitacions i un bany. El proper 5 d’octubre és l’últim dia per presentar tota la documentació necessària per optar a aquesta concessió.