El Museu de Vidre de Vimbodí i Poblet torna a poc a poc a la normalitat reobrint les seves portes i oferint tallers que eren típics abans de l’arribada del confinament. D’aquesta manera a partir del proper dissabte 26 de setembre el museu recupera els tallers de Sagra, on els participants podran aprendre a fer un cistell rodó i retrobar-se amb l’art tradicional.

Els tallers retornen amb l’organització d’Anna Sínia i seguint totes les pautes de seguretat i distància social que imposa l’actual situació de pandèmia. El preu del taller és de 35 euros per persona, un import que inclou tot el material necessari per aprendre la tècnica de confecció del cistell rodó, que s’usava tradicionalment per recollir fruits com les cireres.

Els interessats a participar d’aquest taller, que es durà a terme de 10 a 14 hores i de 15 a  18 hores, ja poden formalitzar la seva inscripció prèvia al telèfon 615 593 671.