El grup sènior de l’Hoquei Casal de l’Espluga comença la nova temporada amb un nou entrenador, Carles Creus, qui ha sigut l’encarregat de crear l’Hoquei de Tàrrega i ha estat entrenador de la selecció de Lleida. En un any en què es crea la Tercera Catalana el Club té la intenció, no només de passar de segona a primera sinó també d’evitar poder baixar de categoria.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal de l’Espluga, Jordi Creus, parla del nou entrenador del grup sènior

Enguany l’Hoquei Casal de l’Espluga compta amb vuit categories des de prebenjamí fins a segona catalana. A més s’afegeix l’Escola al Club, ja que no hi ha activitats extraescolars als centres. Pel que fa al nombre de jugadors hi ha hagut un lleuger increment en comparació amb any anterior tot i les noves mesures de seguretat. Les fitxes d’enguany superen en un 4 o 5% les d’anys anteriors.

Carles Creus es converteix en el nou entrenador de l’equip sènior de l’Hoquei Casal de l’Espluga Imatge: Casal de l Espluga)

Protocols i mesures de seguretat per la nova temporada

Per iniciar aquesta nova temporada ha sigut necessari d’adaptar-se als protocols marcats a cada Club per mantenir les mesures de seguretat. Algunes de les mesures són prendre la temperatura cada jugar i si no compleix els paràmetres ha de marxar cap a casa. A més, els jugadors han d’arribar fins a la pista amb mascareta.

Una altra mesura ha estat que els pares dels jugadors no podran assistir als entrenaments com a públic i únicament s’hauran de limitar a dur i recollir a l’infant. Pel que fa als partits si es permetrà l’accés al públic i els seients estaran separats de tal manera que es mantingui la distància de seguretat. A més serà obligatori l’ús de gel i mascaretes.

Imatge de la temporada 2019-20 Imatge: Gerard Bosch)