En un any atípic per quasi totes les activitats que s’han realitzat el passat divendres es va celebrar la Diada de l’11 de Setembre, la qual sol anar acompanyada d’una caminada popular que no es va poder dur a terme.

Tot l’acte es va realitzar de manera atípica, inclosa la caminada, que va ampliar el seu temps per realitzar-la, ja que els interessats tenen fins al dia 20 per fer la ruta. Una caminada que en la seva última jornada realitzada amb normalitat va aconseguir uns 80 participants.

De moment, i sense haver acabat el temps límit per fer la caminada, el nombre de participants ja augmenta fins als 140 amb previsions que pugui arribar fins als 160, tal com assegura el regidor de Cultura i Festes Enric Mercadé.

ÀUDIO: El regidor de Festes i Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadè, ha destacat l’augment de participants

Aquells que vulguin participar en l’activitat hauran d’anar a l’oficina de turisme on recolliran un cartonet on s’explica la ruta i en el qual s’han de marcar amb uns punxons que es trobaran en unes fites tres caselles que serviran per certificar que s’ha realitzat la caminada i entrar en un sorteig d’activitats de lleure de l’Espluga que se celebrarà el proper 28 de setembre.