L’Espluga FM Ràdio ha donat el tret de sortida a la nova temporada de ràdio aquest dilluns amb el retorn dels informatius diaris i una quinzena de programes de l’Espluga Audiovisual que ompliran la graella del que és ja el 37è curs de la història de l’emissora municipal.

Malgrat el context actual, la programació de l’EFMR torna amb força gràcies a la implicació d’una quarantena de persones de l’Espluga de Francolí i de diversos municipis de la Conca de Barberà. I és que aquesta temporada els oients podran escoltar noves veus i també s’estrenaran fins a 5 programes inèdits.

Una temporada de renovació a les ones

El nou curs comença amb nous col·laboradors i col·laboradores d’edats i perfils molt diferents. Entre les estrenes, sortirà a la llum el programa Capacitats un projecte treballat en el darrer any i que dirigeix i presenta Núria Giné i Marc Farré. Se centrarà en la inserció de les persones amb diversitat funcional a través de l’experiència de testimonis, familiars i professionals. També torna a la graella la periodista Patricia València ara per encapçalar Territori Rural, un espai de reflexió i debat sobre els reptes de present i de futur de les zones menys poblades del país com la Conca de Barberà. Les altres novetats incorporaran més música del territori a les ones de l’EFMR i continguts adreçats als públic juvenil. Per exemple, en destaca la cita amb el Club 8 amb Benja SanVinilo, Manel Muchomalo i Ezio Vidal que obrirà un nou panorama musical a l’emissora, tot recorrent l’actualitat i actes del territori.

ENTREVISTA: Totes les novetats de la nova programació

Alhora es mantenen espais consolidats com l’Ara i Sempre, el Xerrar va bé, l’Excuse Me, el Música a la Carta, el Factoria 90, l’Entre vins i fogons, l’Ajuntament a Casa o el De Viatge, entre d’altres. També tindran continuïtat els estrenats just abans de l’inici de la pandèmia, els programes musicals Del Do al Si i Producte de Proximitat.

L’aposta informativa de l’emissora també es reforça aquesta 37a temporada amb la incorporació de l’informatiu diari L’Altaveu presentat per Laia Molné, que se suma a l’Informatiu Conca de Barberà del cap de setmana amb Josep Morató i Gerard Bosch que ja és un espai consolidat i que ara sumarà noves veus. En paral·lel, l’Altaveu a través de les múltiples seccions també donarà entrada a nous col·laboradors i col·laboradores.

CONSULTA LA GRAELLA EN FORMAT PDF

La nova temporada també comença amb una junta renovada de l’Espluga Audiovisual que comença una nova etapa amb Gerard Bosch a la presidència, Josep Morató a la vicepresidència, Òscar Palau com a secretari i Adrià Tella com a tresorer. Rosa Salvadó, Jofre Majoral, Aleix Valero, Dulci Àlvaro i Edu Sánchez completen la nova junta de l’entitat que aplega els voluntaris i voluntàries.