La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc no podrà celebrar enguany la tercera edició de la Ganga Food Night, una jornada comercial al carrer on les botigues i establiments posaven a disposició dels seus clients els seus productes als millors preus al llarg del carrer Major. Se celebra normalment a finals d’agost, per tancar la temporada d’estiu i de rebaixes.

Enguany, enlloc d’aquesta jornada festiva s’ha programa la ‘Ganga week’, una setmana on 17 comerços de la vila tindran les millors gangues a les seves botigues per trobar els millors preus i aprofitar el final de les rebaixes.

Els comerços participants són: Forn de Pa Joan, Arasport, Perfums i Regals Palau, Ull de la Vila, L’Elefant Blau, Gat i Gos, El Teler, Òptica Robusté, Provinilos, Yoga’n’sun, La Baldufa, Calçats Pol, Joguines Joglars, Agroconca, Esports Montblanc, Blackline.

També el dilluns 24, Yoga’n’sun organitza una sessió de yoga gratuïta al jardí del centre Espai Merlet. Podeu reservar la vostra plaça a hola@espaimerlet.com.

Amb aquesta activitat, l’entitat vol mantenir l’esperit de la fira de la Ganga tot i la situació actual, acabant una temporada de rebaixes estranya degut a la COVID-19 i el tancament dels comerços durant dos mesos pel confinament.