Tres municipis de la comarca continuen sense registrar cap cas de coronavirus d’ençà que va començar la pandèmia. Concretament són Rocafort de Queralt, Vilaverd i Blancafort que segons les dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya no registren cap cas. 

Tot i això, el mapa no mostra les dades de 10 municipis de la comarca de menys de 200 habitants. D’aquests municipis alguns ha tingut diversos casos, segons han informat els mateixos Ajuntaments. 

Per exemple és el cas de Conesa que va haver de suspendre tots els actes de la Festa Major perquè havien detectat diversos casos. Tot i això d’altres municipis com Senan no en tindrien cap tot i que no consta al registre de la Generalitat. 

La comarca de la Conca de Barberà amb poc més de 20.000 habitants, registra 130 positius de coronavirus per PCR i 1.570 casos sospitosos.